Betaalmogelijkheden

iDEAL

Tijdens het bestelproces kunt u de betaling afhandelen met uw eigen bank in de vertrouwde internet betaalomgeving. Dit gebeurt op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw bank. Als u telebankiert, kan u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Mastercard

MasterCard is sinds haar oprichting uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van credit- en debitcards. Een kwart van alle creditcardtransacties wordt gedaan met een kaart die is uitgegeven door MasterCard

Visa

VISA is de populairste creditcard ter wereld. In 2015 steeg het aantal door VISA verwerkte transacties met 11 procent ten opzichte van het jaar daarvoor

Sofort

SOFORT Banking  is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving.

PayPal

Tijdens het bestelproces kunt u de betaling afhandelen met uw PayPal account. Na het afronden van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar PayPal waar u de betaling kunt voltooien. Na het voltooien van uw betaling wordt u weer teruggestuurd naar onze webshop.

Bancontact

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-app. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken op bankrekening 67.55.11.496 t.n.v. 4-Feet Safety te Hoogeveen onder vermelding van het ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen. Onze bankgegevens:
4-Feet Services B.V.
ING bank: 67.55.11.496
IBAN: NL44 INGB 0675 5114 96
BIC: INGBNL2A

U kunt per e-mail info@4-Feet.nl aangeven dat de betaling vooruit is voldaan. Hiermee wordt onnodige vertraging in levering voorkomen.

Op rekening na ontvangst goederen

Deze optie is alleen mogelijk op aanvraag. Nieuwe klanten zullen wij altijd verzoeken de eerste bestellingen vooraf, of onder rembours te betalen. Voor scholen, overheidsinstanties en zorgbedrijven kunnen uitzonderingen worden gemaakt.