4-Feet Services

4-Feet Safety is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsschoeisel, bedrijfskleding en hygiëneproducten. Of het nu gaat om een overall, veiligheidshelm, werkhandschoen of een handzeep voor de zware industrie, 4-Feet Services heeft de kennis én de producten in huis voor snelle levering aan elke branche.

Het dynamische team van 4-Feet Services heeft ruime praktijkervaring op het gebied van veiligheidsartikelen, bedrijfskleding, schoeisel en hygiëne. Uiteraard leveren wij producten conform de steeds belangrijker wordende Europese regelgevingen en veiligheidsnormeringen.

Als landelijk opererende, flexibele organisatie kunnen wij u bovendien een snelle reactietijd garanderen.

Service staat bij 4-Feet Services hoog in het vaandel maar 'Service' geeft al aan dat wij meer te bieden hebben dan het leveren van producten alleen. Zo kunt u 4-Feet Services inschakelen voor advies, zodat u zeker weet dat u aan de geldende normeringen voldoet. Ook kan 4-Feet Services in overleg met u een serviceplan opstellen.
Dit houdt in dat een medewerker van 4-Feet Services op van te voren afgesproken dagen bij u langs komt voor het opnemen van een bestelling. Door ons voorraadmanagement komt u nooit meer voor verrassingen te staan. De producten zijn aanwezig op het moment dat u ze nodig heeft.