Retouren

Wil je het artikel om wat voor reden dan ook retourneren dan kan dat. Let er wel even op dat je zelf aansprakelijk bent voor de retourzending. Controleer bij de pakketservice waarbij je het artikel retour zendt de voorwaarden om verlies en beschadiging te voorkomen dan wel te verzekeren. Volgens de wet koop op afstand heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het artikel. In deze 14 dagen heb je de tijd om te bedenken of je het artikel wel of niet wilt behouden. Besluit je het artikel binnen die 14 dagen toch retour te sturen kan je dat doen door het retourformulier in te vullen. Aan de hand hiervan kunnen we het aankoopbedrag aan je terug te storten.

Download het retourformulier.

Indien je een andere maat wilt kan je daarom vragen wanneer je het artikel retourneert. Geef op de meegeleverde pakbon aan welk artikel je wilt ruilen voor welke nieuwe maat. Als deze maat niet verkrijgbaar is betalen we je het bedrag van dat artikel terug. Als je het artikel voor een ander model of kleur wilt ruilen dien je het verkeerde artikel eerst te retourneren. Vervolgens kan je het juiste artikel bestellen. 
Let op: indien je een artikel retour stuurt vul het retourformulier duidelijk in! Indien dit niet gebeurt kan de behandeling vertraging oplopen.

Voorwaarden retourneren

Wij van 4-Feet Services vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop. Daarom geven we je 14 dagen de tijd om dit voor jezelf te bepalen. Ben je niet tevreden? Dan stuur je het artikel gewoon terug, geen probleem. We kunnen enkel volledige, ongedragen en onbeschadigde artikelen retour nemen.
Indien je een product aan ons wilt retourneren zijn de kosten voor het retour sturen voor jouw rekening. Wij zullen deze kosten voor onze rekening nemen indien er een verkeerd artikel is gestuurd of de fout op een andere manier te wijten valt aan ons handelen.
Als je ervoor kiest het reeds betaalde geld terug te willen ontvangen zullen wij dit zo spoedig mogelijk aan u over maken. Dit is in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen nadat wij je zending hebben ontvangen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:          09.00 t/m 17.00 uur.

Bekijk ook onze Algemene voorwaarden.