4-Feet Services

Welkom bij 4-Feet Services, gespecialiseerd in beschermende bedrijfskleding. Ons doel is om ervoor te zorgen dat werknemers veilig en comfortabel kunnen werken, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het leveren van beschermende kleding aan diverse sectoren, zoals de bouw, de industrie en de gezondheidszorg. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om te zorgen voor kwalitatieve en duurzame kleding die voldoet aan de strenge veiligheidsnormen.

Onze klanten zijn onze topprioriteit en we streven ernaar om hen de best mogelijke service te bieden. Ons ervaren en deskundig team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de juiste beschermende kleding voor specifieke werkomstandigheden. We begrijpen dat elke klant uniek is en we werken nauw samen met hen om oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Service staat bij 4-Feet Services hoog in het vaandel maar 'Service' geeft al aan dat wij meer te bieden hebben dan het leveren van producten alleen. Zo kunt u 4-Feet Services inschakelen voor advies, zodat u zeker weet dat u aan de geldende normeringen voldoet. Ook kan 4-Feet Services in overleg met u een serviceplan opstellen.
Dit houdt in dat een medewerker van 4-Feet Services op van te voren afgesproken dagen bij u langs komt voor het opnemen van een bestelling. Door ons voorraadmanagement komt u nooit meer voor verrassingen te staan. De producten zijn aanwezig op het moment dat u ze nodig heeft.

We zijn er trots op dat we een belangrijke rol spelen bij het beschermen van werknemers en bij het creëren van veilige werkomgevingen. Bedankt voor uw interesse in 4-Feet Services en we kijken ernaar uit om met u samen te werken!