Corperate workwear

Wilt u ook een eigen unieke lijn bedrijfskleding welke naadloos aansluit bij de kleuren van uw bedrijf? Dan bent u bij 4-Feet Services aan het juiste adres.

Hoe werkt dit precies?
U heeft een organisatie waarbij minimaal 50 medewerkers in een corperate workwear pakket gestoken moeten worden. Dan bieden wij u de mogelijkheid te kiezen voor een eigen lijn welke speciaal voor u ontwikkeld wordt.

Het voortraject
In het voortraject worden uw wensen besproken met één van onze vertegenwoordigers. Dit kan bij u op locatie of in onze showroom. Na deze wensen geïnventariseerd te hebben gaat een designer verder met het ontwerp. Dit ontwerp zal vervolgens naar u worden verstuurd ter beoordeling en waar nodig, op basis van uw feedback worden aangepast.

Goedkeuring
Vervolgens zullen wij in overleg met u een passessie inplannen om de kleding aan te meten. Hierbij wordt aan de hand van een ‘size zet’ die wij u van tevoren opsturen de juiste maten bepaald. Op basis hiervan wordt dan een sample gemaakt en naar u verstuurd ter akkoord.

Productie en uitlevering
Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen op het sample, wordt het productieproces in werking gezet. In de fabriek in India, waar de kleding wordt gemaakt, wordt er streng toezicht gehouden op het gehele proces. Na een laatste kwaliteitscontrole worden de producten klaargemaakt voor transport en bij binnenkomst aan u uitgeleverd. 

Geen 50 medewerkers?
U heeft geen 50 medewerkers en wilt toch graag een eigen unieke uitstraling creëren binnen uw organisatie? Ook dat is mogelijk bij 4-feet Services. Hoe dan?

Wij maken hierbij gebruik van het kledingmerk Thirtyfour. Dit brandlabel is in het leven geroepen om kleiner oplages te kunnen leveren. Het Nederlandse kledingmerk Thirtyfour staat voor duurzame huisstijl werkkleding & private label. In de online kleding configurator kunt u uw eigen design samenstellen, waarna deze speciaal voor u wordt geproduceerd.

Het confectioneren gebeurd volledig in eigen beheer onder eerlijke werkomstandigheden volgens de Fairwear richtlijnen. De ruime keuze voorraadkleuren maken het mogelijk om een aan aansluitend design te maken op iedere huisstijl. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende doekkwaliteiten, waaronder een slijtvaste Cordura en een 3-laags softshell kwaliteit gemaakt van gerecyclede petflessen (rPET). Ook is het mogelijk alle modellen extra zichtbaar te maken door het toevoegen van verschillende (gecertificeerde) stripings.

Naar de configurator? Volg de volgende link: https://customizedworkwear.com/4-feet

U komt er niet uit of wilt aanvullende informatie ontvangen over de mogelijkheden binnen corperate workwear? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0528-858005.