Brams Paris spijkerbroek model Marco X24 (OP IS OP !!!!!)

De Marco X24 sprijkerbroek komt uit een serie van Brams Paris jeans. Deze mooie werkspijkerbroek heeft smalle broekspijpen en netjes weggewerkte zakken! Deze werkbroek heeft een beenzak met flap op het linkerbovenbeen en een duimstokzak met rits op het linkerdijbeen. Verder heeft de werkbroek twee achterzakken met flap en twee steekzakken.

Door het slimme gebruik van elasthan in combinatie met katoen, combineert deze comfortabele werkbroek het beste van deze materialen: Het comfort, de duurzaamheid en de ventilerende en isolerende eigenschappen van het katoen, worden gecombineerd met de rekbaarheid van het elasthan. Dit zorgt ervoor dat de werkbroek mee rekt als je je knieën buigt, in plaats van strak te trekken of zelfs te scheuren. Zo heb je dus een comfortabele broek, geschikt voor alle weersomstandigheden en die ook nog eens niet zomaar scheurt!

Omdat de zakken in deze spijkerbroek weggewerkt zijn in de broekspijp, steken ze niet uit. Dit heeft als grote voordelen dat deze werkbroek uitermate geschikt is om onder een overall te dragen en je ook nog eens niet makkelijk ergens achter kan blijven hangen!

Al met al is dit een zeer nette werkspijkerbroek met een goede pasvorm en een zeer comfortabele, rekbare stof!
Excl. BTW: € 39,95€ 19,95Incl. BTW: € 24,14
1 tot 5 werkdagen Op vooraad
* verplichte optie
Aantal:+-
  • Binnen 1 - 5 werkdagen geleverd
  • We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur
  • Niet goed, geld terug!
  • Maak gebruik van diverse betaalmogelijkheden